Svaki savjet kod uređenja i izgradnje objekata odnosno njegova interijera dobro dođe, pa ukoliko Vam i tu možemo pomoći mi smo zadovoljni.

 

Bijela boja interijera

Vaš prostor bit će čist i prozračan ako ga uređujete bijelom bojom. I najmanji prostor izgledati će veći. Kada je prostorija kompletno bijele boje istaknut će se sve dekoracije unutar nje. Uređenje interijera u bijeloj boji ne mora nužno biti lako. Postoje određena pravila koja treba slijediti kako vaš dom ne bi bio monoton i dosadan.

 

Kako vaš dom ne bi bio monoton, kombinirajte teksture i razne uzorke za oživljavanje prostora. Budite sigurni da prekidanjem velikih bijelih površina s malo crne nikada nećete pogriješiti. Korištenjem okvira za slike, rasvjetnih tijela ili raznih dekorativnih elemenata stvorit ćete ravnotežu u prostoru.

 

Koristite ogledala kako bi se svjetlost reflektirala, a prostor se činio još većim. Obratite pažnju na predmete koji će se u njemu reflektirati i pripazite na njihovo pozicioniranje. Ako je moguće, postavite zrcalo nasuprot prozora i iskoristite prirodno svijetlo i pogled na okoliš. Proizvodi od stakla i kristala izvrstan su odabir za potpuno bijele prostorije, iako su vizualno lagani, prostoriju u kojoj se nalaze učinit će svježijom. Bijeli okviri ogledala ili slika, bijele vaze i bijelo cvijeće prostor će učiniti prepoznatljivim i posebnim. Također koristite male predmete poput svijećnjaka, ukrasnih kutija ili neke vama drage stvari.

 

Stolice i garniture obložite materijalima različitih nijansi i tekstura kako prostor ne bi bio predosadan. Bilo da ga koristite na namještaju, podu ili stropnim gredama, toplina drva vaš će životni prostor učiniti udobnijim.

 

Pusti bijeli zidovi mogu biti dosadni ako ih ne ukrasite slikama ili ogledalom. Dio zida možete obojati ili ukrasiti modernim tapetama. Crteži - pokušajte oživjeti prostor okomitim ili vodoravnim prugama u raznim nijansama. Za glamurozniji izgled koristite šablone na način da zid bude matiran, a iscrtani detalj visokog sjaja.  Ako su vaši zidovi obloženi drvom pokušajte ih obojati u bijelu boju kako prostor ne bi bio prekontrastan.